Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g73g44kcal1.1g9.5g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g46g13kcal0.3g2.7g0.1g1.1g
Purjosipuli 30g7kcal0.6g0.7g0.1g0.6g
Seiti x-tra91g73kcal15.5g0.9g0.9g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3g7.9kcal0.3g0.3g0.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.6g1kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 365g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g12g9kcal0.5g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g309kcal36.6g31.6g3.6g4.8g
Valittu annoskoko625g155kcal18.3g15.8g1.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna313g77kcal9.2g7.9g0.9g1.2g
Arvot/100g100g25kcal2.9g2.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448