Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi397g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g13g7.3kcal0.8g0.4g0.3g13.2g
Kuivahiiva, annos 11g6.6g24kcal3g2.6g0.4g0g
Soijajauhot, Soyolk60g238kcal23.2g9.5g11.9g7.2g
Vehnälese 53g121kcal7g8.2g2.4g19.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl56g501kcal0g0g55.6g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 40g268kcal10.7g2.7g23g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2317kcal89.4g46.8g187.2g90.4g
Valittu annoskoko625g1159kcal44.7g23.4g93.6g45.2g
Annoskoko puolitettuna313g579kcal22.4g11.7g46.8g22.6g
Arvot/100g100g185kcal7.2g3.7g15g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362