Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 61g194kcal16.2g0g14.5g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 121g36kcal2.3g4.2g0.3g3g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g121g36kcal1.8g5.5g0.5g3g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g76g83kcal2.3g2.4g7.6g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g61g97kcal1.3g2.3g9.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 182g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g3.6g7.8kcal0.5g0.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g910kcal48.8g30.4g64.6g12.2g
Valittu annoskoko625g455kcal24.4g15.2g32.3g6.1g
Annoskoko puolitettuna313g228kcal12.2g7.6g16.2g3.1g
Arvot/100g100g73kcal3.9g2.4g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212401