Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 240g532kcal42.1g0g40.9g0g
Tomaattimurska 240g71kcal1.3g12.7g0.5g4.6g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g78g22kcal0.5g4.6g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1295kcal90.4g42.4g83.4g15.4g
Valittu annoskoko625g648kcal45.2g21.2g41.7g7.7g
Annoskoko puolitettuna313g324kcal22.6g10.6g20.9g3.9g
Arvot/100g100g104kcal7.2g3.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452