Kanamakaroonilaatikko

Kana paistetaan pannulla kypsäksi.

Keitä fusillit (tai tavallinen tumma makarooni) vedessä, jossa on kasvisliemikuutio.

Suolaa ei tarvitse erikseen lisätä.

Sekoita kana fusilleihin, kaada vuokaan, kaada kerma tasaisesti vuokaan ympäriinsä, laita juustoraastetta päälle.

Uuni 200C ja puoli tuntia.

Tulee nopeasti ja helposti.

Voit muokata helposti laittamalla sekaan yrttejä tai pekonia.

Makaroonin määrää voi myös vähentää, esim. 3/4 osaa pussista riittää hyvin.

Voit myös vaihtaa valmiiksi maustetun kanan naturelliin, ja maustaa itse- suurin osa kaloreista on juuri niissä maustemössöissä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Succubus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileitä, maustettuja (Kariniemi), annos 245g202g283kcal38.4g5.3g12.7g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl165g140kcal2.3g7.3g11.5g0g
Fusilli tumma pasta (Torino), annos 100g165g577kcal26.4g105.5g4.3g9.9g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow11g28kcal1.1g1.1g2.1g0.2g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g83g214kcal24.7g1.6g12.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2485kcal185.8g241.6g86g20.2g
Valittu annoskoko625g1243kcal92.9g120.8g43g10.1g
Annoskoko puolitettuna313g621kcal46.5g60.4g21.5g5.1g
Arvot/100g100g199kcal14.9g19.3g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216081