Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 149g19kcal1.7g1.5g0.3g1.8g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 87g119kcal2.3g21.1g2g3.1g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g50g16kcal2g1.3g0.3g0.7g
Paprika, punainen124g32kcal1.1g5.7g0.5g2.5g
Kurkku 137g15kcal0.8g1.9g0.1g1g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 50g186kcal11.1g0g15.9g0g
Auringonkukkaöljy 17g148kcal0g0g16.8g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g12g2.5kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1075kcal38g64.6g71.8g18.2g
Valittu annoskoko625g537kcal19g32.3g35.9g9.1g
Annoskoko puolitettuna313g269kcal9.5g16.2g18g4.6g
Arvot/100g100g86kcal3g5.2g5.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220381