Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen53g14kcal0.5g2.4g0.2g1.1g
Kukkakaali 148g36kcal2.7g3.2g0.4g3.4g
Parsakaali brokkoli 145g51kcal6.7g2.8g0.4g3.6g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g132g158kcal4.5g4.7g13.2g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g13g45kcal2.6g0g3.8g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)16g61kcal4.6g0.3g4.6g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g106g264kcal19g0g21.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g13g96kcal0.1g0.1g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1448kcal81.4g27g108.4g16.2g
Valittu annoskoko625g724kcal40.7g13.5g54.2g8.1g
Annoskoko puolitettuna313g362kcal20.4g6.8g27.1g4.1g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977