Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 10g89kcal0g0g10g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g30g8kcal0.4g1.4g0g0.5g
Valkosipuli 5.2g5.6kcal0.4g0.8g0g0.1g
Pirkka luomu tomaattimurska372g112kcal5.2g24.2g1.9g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g67g147kcal15.4g0.7g9.4g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 74g169kcal10.4g1.3g13.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.1kcal0g0.2g0g0g
Spagetti 52g170kcal5.3g34.6g0.6g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1407kcal74.2g126.4g70.6g4.6g
Valittu annoskoko625g704kcal37.1g63.2g35.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna313g352kcal18.6g31.6g17.7g1.2g
Arvot/100g100g113kcal5.9g10.1g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304