Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g62g17kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Naudanliha keskiarvo 239g364kcal46g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g143g86kcal2.1g18.6g0.1g1.3g
Hapankaali (Rasilainen)119g22kcal2.1g2.1g0.4g2.4g
Suola, annos 3g7.2g0kcal0g0g0g0g
Smetana7.2g28kcal0.2g0.2g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1060kcal102.8g53.8g47.4g12.2g
Valittu annoskoko625g530kcal51.4g26.9g23.7g6.1g
Annoskoko puolitettuna313g265kcal25.7g13.5g11.9g3.1g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.3g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032