Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi295g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g4.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 27g235kcal0g0g26.6g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g30g103kcal3.8g20.7g0.4g1.6g
Tattarijauho, Vijatuote24g83kcal3.1g16.5g0.3g1.3g
Kaurahiutale 47g177kcal6.9g26.9g3.4g4.7g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g154g522kcal3.1g119.8g2.6g10.8g
Porkkana 41g14kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2267kcal34.4g372.4g66.8g39g
Valittu annoskoko625g1134kcal17.2g186.2g33.4g19.5g
Annoskoko puolitettuna313g567kcal8.6g93.1g16.7g9.8g
Arvot/100g100g181kcal2.8g29.8g5.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226041