Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g135g280kcal14.1g2.6g25.3g4.1g
Sipuli, tuore27g7.3kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Lanttu 27g7.8kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Porkkana 108g35kcal0.7g6g0.2g2.8g
Selleri, annos 50g19g2.7kcal0.2g0.6g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 176g114kcal2.8g23.2g0.3g1.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl8.1g20kcal1g0.1g1.8g0g
Parsakaali, tuore, 257g62g19kcal2.9g1.2g0.2g1g
Kiinankaali raaka 100g62g11kcal1g1.4g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g995kcal46.8g75.2g56.4g23.6g
Valittu annoskoko625g498kcal23.4g37.6g28.2g11.8g
Annoskoko puolitettuna313g249kcal11.7g18.8g14.1g5.9g
Arvot/100g100g80kcal3.7g6g4.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062