Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g229g252kcal48.2g0g6g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g32g24kcal1.4g4.1g0.1g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g4.6g7.3kcal0.4g1.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 229g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 4.6g41kcal0g0g4.6g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 5.5g6kcal0.4g0.9g0g0.1g
Herkkusieni 92g15kcal1.9g0.3g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g704kcal105.4g16g22.2g4g
Valittu annoskoko625g352kcal52.7g8g11.1g2g
Annoskoko puolitettuna313g176kcal26.4g4g5.6g1g
Arvot/100g100g56kcal8.4g1.3g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006