Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 407g1304kcal108.9g0g97.4g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]81g275kcal9.8g0g30.1g0g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia58g87kcal9.9g0g5.2g0g
Juusto, mozzarella 35g91kcal6.5g0g7.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g12kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3630kcal280g4g286.4g0.4g
Valittu annoskoko625g1815kcal140g2g143.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna313g908kcal70g1g71.6g0.1g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588