Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g149g324kcal14.6g59.8g2.7g12.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha119g198kcal22.6g0g11.9g0g
Salsa medium (Rainbow)99g25kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g99g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g20g28kcal0.6g0.8g2.4g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman119g238kcal26.2g1.2g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1676kcal132g141.8g61.2g31.4g
Valittu annoskoko625g838kcal66g70.9g30.6g15.7g
Annoskoko puolitettuna312g419kcal33g35.5g15.3g7.9g
Arvot/100g100g134kcal10.6g11.3g4.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225