Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g29g159kcal0g0g17.4g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g87g438kcal7.1g50.3g22.6g3.9g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g203g132kcal22.3g8.5g0.6g0g
Sokeri 17g71kcal0g17.3g0g0g
Liivate 5.8g20kcal5g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g23g10kcal0.1g2.3g0g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g116g642kcal9.4g60.2g40.5g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g145g275kcal6.5g23.1g17.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3494kcal100.8g323.4g197g7.8g
Valittu annoskoko625g1747kcal50.4g161.7g98.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna313g874kcal25.2g80.9g49.3g2g
Arvot/100g100g280kcal8.1g25.9g15.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234892