Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 264g376kcal33g0.8g27g0g
Soijakastike 5.3g3.2kcal0.3g0.5g0g0g
Herkkusieni 106g17kcal2.2g0.3g0.3g1.6g
Voi 79g574kcal0.9g0.3g64.3g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot79g229kcal11.1g0.8g20.6g0g
Ruohosipuli 13g3kcal0.2g0.2g0.1g0.3g
Oliiviöljy 79g700kcal0g0g79.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3804kcal95.4g5.8g382.8g3.8g
Valittu annoskoko625g1902kcal47.7g2.9g191.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna313g951kcal23.9g1.5g95.7g1g
Arvot/100g100g304kcal7.6g0.5g30.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207