Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 159g29kcal0.9g4g0.6g1.1g
Kananmuna kuoreton 87g125kcal10.9g0.3g8.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g54kcal1.6g11.1g0.2g0.6g
Parmesan formaggio da pasta16g73kcal6.3g0g5.2g0g
Basilika, tuore 3.2g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Oregano, kuivattu 1.6g4.8kcal0.2g0.3g0.2g0.7g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla159g86kcal2.4g10.9g3.6g1.6g
Mustapippuri 1.6g4.4kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Paprika vihreä 64g14kcal0.6g1.6g0.2g1.2g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss79g246kcal19g0.6g18.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1292kcal85.4g62.6g74.6g12.8g
Valittu annoskoko625g646kcal42.7g31.3g37.3g6.4g
Annoskoko puolitettuna313g323kcal21.4g15.7g18.7g3.2g
Arvot/100g100g103kcal6.8g5g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235318