Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 190g271kcal23.8g0.6g19.5g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 52g31kcal5.1g1.6g0.2g0g
Emmental juustoraaste, lidl230g848kcal66.8g0g64.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g92g553kcal19.4g6.1g49.8g0g
Leivinjauhe 17g30kcal0.9g6.5g0g0.1g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g17g5.5kcal0g0g0g13.8g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)26g66kcal4.3g8.8g1.6g7.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3610kcal240.6g47.2g271.2g43.4g
Valittu annoskoko625g1805kcal120.3g23.6g135.6g21.7g
Annoskoko puolitettuna313g902kcal60.2g11.8g67.8g10.9g
Arvot/100g100g289kcal19.2g3.8g21.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236488