Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g274g549kcal54.9g0g35.7g0g
Vesi206g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl26g75kcal0.6g0.8g7.7g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix37g19kcal0.6g3.7g0.2g0g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Coctailkurkku, Pirkka10g2.8kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 14g47kcal1.4g9.6g0.2g0.5g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g21g185kcal0g0g20.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1776kcal116.2g33g129.2g2.6g
Valittu annoskoko625g888kcal58.1g16.5g64.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna313g444kcal29.1g8.3g32.3g0.7g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832