Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 216g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 162g53kcal1g9g0.3g4.1g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Purjosipuli 54g12kcal1g1.3g0.1g1.1g
Peruna, vanha, kuorittu 65g49kcal1.2g10g0.1g0.6g
Kevytkerma72g86kcal2.3g3.2g7.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g11g79kcal0.1g0.1g8.6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.7g12kcal0.5g0.5g0.9g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl5.4g4kcal0.2g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g611kcal13.6g52.4g35g13g
Valittu annoskoko625g306kcal6.8g26.2g17.5g6.5g
Annoskoko puolitettuna313g153kcal3.4g13.1g8.8g3.3g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.2g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236943