Kukkakaaligratiini

2 kpl kukkakaalia (yht. 900 g)
1 dl vettä
1 prk Kavli kevyt kinkkusulatejuusto 3 %
1 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
1/2 tl muskottipähkinää
3 viipaletta Ingman Aamuinen juustoa 11 %

Höyrytä kukkakaalipaloja n. 15 min (voit myös keittää n. 10 min).

Valmista kastike eli lisää kiehuvaan veteen kinkkusulatejuusto ja mausteet, anna hautua kunnes juusto on sulanut.

Laita kukkakaalinkukinnot vuokaan, kaada kastike päälle.

Lisää päällimmäiseksi pilkotut juustoviipaleet.

Kypsennä paistosta uunissa 200 asteessa noin 20-30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aamuinen sulatejuusto (Ingman 11%)30g60kcal6.8g0.4g3.3g0g
Kavli Kevytjuusto Kinkku 3%99g109kcal17.9g3g3g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Kukkakaali446g88kcal8g9.8g0.9g10.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g512kcal65.4g26.4g14.4g20.6g
Valittu annoskoko625g256kcal32.7g13.2g7.2g10.3g
Annoskoko puolitettuna313g128kcal16.4g6.6g3.6g5.2g
Arvot/100g100g41kcal5.2g2.1g1.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=23837