Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)313g750kcal24.4g156.3g3.8g8.4g
Pesto (Pirkka)10g60kcal0.4g0.4g6.4g0.5g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g42g102kcal7.5g0.3g7.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g260g53kcal1.6g9.9g0.8g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1931kcal67.8g333.8g37.8g25g
Valittu annoskoko625g965kcal33.9g166.9g18.9g12.5g
Annoskoko puolitettuna313g483kcal17g83.5g9.5g6.3g
Arvot/100g100g155kcal5.4g26.7g3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484