Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g65g14kcal1.6g1.7g0.1g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)97g175kcal18.5g0.1g10.7g0g
Peruna, keskikokoinen 60g97g58kcal1.5g12.6g0.1g0.9g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g81g8.9kcal0.9g0.8g0.2g1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g146g30kcal0.9g5.5g0.4g2g
Kurkku 32g3.5kcal0.2g0.5g0g0.2g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 13g26kcal0.2g0.2g2.6g0.6g
Kananmuna, keitetty 71g102kcal8.9g0.2g7.3g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)4.9g1kcal0g0.3g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original3.2g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Oliiviöljy 14g121kcal0g0g13.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1082kcal65.6g44.4g70.2g9.6g
Valittu annoskoko625g541kcal32.8g22.2g35.1g4.8g
Annoskoko puolitettuna313g271kcal16.4g11.1g17.6g2.4g
Arvot/100g100g87kcal5.2g3.6g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242308