V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi474g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti14g71kcal3.5g4.7g4.1g4g
Aprikoosi, kuivattu 24g52kcal1.2g10.3g0.1g1.7g
Luumu kivetön 14g6.6kcal0.1g1.2g0g0.2g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)28g55kcal1g11.6g0.2g2.7g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl57g193kcal8g31.8g3.8g6.3g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%14g36kcal2g1.6g0.8g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g826kcal31.6g122.4g18g43.8g
Valittu annoskoko625g413kcal15.8g61.2g9g21.9g
Annoskoko puolitettuna313g207kcal7.9g30.6g4.5g11g
Arvot/100g100g66kcal2.5g9.8g1.4g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242720