Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 260g47kcal1.5g6.5g1g1.8g
Omena, keskikokoinen 200g130g44kcal0.3g9.2g0.4g2.3g
Päärynä kuorittu 130g56kcal0.4g10.4g0.1g5.1g
Valio Viola sinihome tuorejuusto65g104kcal5.2g2.6g8.5g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g39g102kcal10.5g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g707kcal35.8g57.4g33.2g18.4g
Valittu annoskoko625g354kcal17.9g28.7g16.6g9.2g
Annoskoko puolitettuna313g177kcal9g14.4g8.3g4.6g
Arvot/100g100g57kcal2.9g4.6g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849