Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 342g155kcal0.1g37.6g0.1g0.2g
Mansikka 171g80kcal0.9g14.3g0.3g3.2g
Sokeri 27g111kcal0g27.3g0g0g
Mannasuurimo 85g270kcal8.7g54.3g0.9g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1231kcal19.4g267g2.6g12.8g
Valittu annoskoko625g616kcal9.7g133.5g1.3g6.4g
Annoskoko puolitettuna313g308kcal4.9g66.8g0.7g3.2g
Arvot/100g100g99kcal1.6g21.4g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243970