BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g195g196kcal5.8g27.2g7.1g1.8g
Sipuli (kuorittu)39g10kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Chili paprika punainen10g4.2kcal0.2g0.9g0g0g
Valkosipuli 5.9g6.4kcal0.5g1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha208g345kcal39.4g0g20.8g0g
Rypsiöljy 35g307kcal0g0g34.7g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g74g89kcal2.5g2.7g7.4g0g
Vesi59g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1914kcal97.8g67.4g140.2g5.2g
Valittu annoskoko625g957kcal48.9g33.7g70.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna313g479kcal24.5g16.9g35.1g1.3g
Arvot/100g100g153kcal7.8g5.4g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=248537