Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali57g12kcal0.7g1.9g0.1g1.2g
Punajuuri 67g26kcal0.7g4.6g0.1g1.7g
Peruna, vanha, kuorittu 95g73kcal1.8g14.8g0.2g1g
Porkkana 57g19kcal0.4g3.2g0.1g1.5g
Sipuli (kuorittu)19g5.2kcal0.2g0.9g0g0.3g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]32g110kcal3.9g0g12g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 95g266kcal9.9g7.7g22g0.1g
Sitruuna kuorittu 5.7g2.4kcal0g0.1g0.1g0.2g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)4.3g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Vesi191g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1036kcal36g68.2g69.2g12.6g
Valittu annoskoko625g518kcal18g34.1g34.6g6.3g
Annoskoko puolitettuna313g259kcal9g17.1g17.3g3.2g
Arvot/100g100g83kcal2.9g5.5g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209