Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 247g81kcal1.5g13.8g0.5g6.3g
Parsakaali brokkoli 206g72kcal9.5g4g0.6g5.2g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g165g569kcal41.2g97.6g3.6g17.8g
Persilja 6.6g1.8kcal0.1g0.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1448kcal104.6g231g9.4g59.6g
Valittu annoskoko625g724kcal52.3g115.5g4.7g29.8g
Annoskoko puolitettuna313g362kcal26.2g57.8g2.4g14.9g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.5g0.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250549