Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g329g378kcal72.4g0g8.2g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g16g148kcal0g0g16.4g0g
Flora kevyt ruoka 7%165g140kcal1.6g7.4g11.5g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g16g26kcal1.5g5.1g0g0.1g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g99g109kcal3g6.4g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1602kcal157g37.8g88g0.2g
Valittu annoskoko625g801kcal78.5g18.9g44g0.1g
Annoskoko puolitettuna313g401kcal39.3g9.5g22g0.1g
Arvot/100g100g128kcal12.6g3g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251393