Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 232g42kcal1.3g5.8g0.9g1.6g
Purjosipuli 78g18kcal1.4g1.9g0.2g1.6g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%39g97kcal5.8g1.2g7.7g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g11g6.7kcal0.3g1g1.2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 232g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g19g23kcal0.6g0.9g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.7g27kcal0.8g5.4g0.1g0.3g
Voi 5.4g39kcal0.1g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g506kcal20.6g32.4g32.8g7.4g
Valittu annoskoko625g253kcal10.3g16.2g16.4g3.7g
Annoskoko puolitettuna313g127kcal5.2g8.1g8.2g1.9g
Arvot/100g100g41kcal1.6g2.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253977