Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 308g73kcal5.5g6.7g0.9g7g
Parsakaali, keitetty, suolaa 192g67kcal8.8g3.7g0.6g4.8g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g96g115kcal3.3g3.5g9.6g0g
Voi 3.8g28kcal0g0g3.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.8g20kcal0.6g4g0.1g0.2g
Mozzarella juustoraaste, valio19g56kcal5g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g718kcal46.4g35.8g36.6g24g
Valittu annoskoko625g359kcal23.2g17.9g18.3g12g
Annoskoko puolitettuna313g180kcal11.6g9g9.2g6g
Arvot/100g100g58kcal3.7g2.9g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053