Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu111g139kcal12.2g0.3g9.9g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g2.4g0kcal0g0g0g0g
Voi 81g590kcal1g0.3g66.1g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g81g50kcal11.4g2.4g48.8g0g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.6g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g12g44kcal0.4g9.7g0.4g0g
Porkkanaraaste 200g163g44kcal1g8.6g0.3g4.1g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton163g260kcal13g6.5g21.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2297kcal79.2g64.8g293.2g8.4g
Valittu annoskoko625g1148kcal39.6g32.4g146.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna313g574kcal19.8g16.2g73.3g2.1g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.2g23.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749