Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl33g111kcal0.7g1g11.4g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)317g190kcal10.8g14.3g11.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g63g41kcal2.2g0.1g15.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.3g25kcal0g6.3g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g48g190kcal0g47.5g0g0g
Mansikkahillo 158g359kcal0.9g85.4g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1831kcal29.2g309.2g77g2.8g
Valittu annoskoko625g915kcal14.6g154.6g38.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna313g458kcal7.3g77.3g19.3g0.7g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.7g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958