Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 65g92kcal8.1g0.2g6.6g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 14g43kcal1.2g7.8g0.3g2g
Leivinjauhe 2.9g5.2kcal0.2g1.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Vehnälese 7g16kcal0.9g1.1g0.3g2.6g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki147g82kcal12.5g7.3g0.3g0g
Emmental juustoraaste valio88g344kcal25.6g0g26.4g0g
Purjosipuli 24g5.4kcal0.4g0.6g0g0.5g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 61g101kcal16.8g0g3.8g0g
Broilerifilee, uunissa 38g55kcal11.8g0g0.8g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)118g82kcal4.7g14.1g0.9g0g
Banaani, kuorittu 42g36kcal0.4g7.6g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1735kcal165.8g81.6g79.2g12.4g
Valittu annoskoko625g867kcal82.9g40.8g39.6g6.2g
Annoskoko puolitettuna313g434kcal41.5g20.4g19.8g3.1g
Arvot/100g100g139kcal13.3g6.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257687