Kaalisalaatti

Raasta tai pilko pieneksi kaali, sipuli, paprika, (poulikas kurkkua), valkosipuli.

Sekoita.

Keitä liemi: aineet kattilaan n. 2 min.
Kaada kaalin päälle.

Peitä ja laita kevyt paino vuorokaudeksi.

Suositellaan syötäväksi usein.

Säilyy viikon.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1715 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g364g88kcal4.4g12.4g0.7g7.7g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Paprika, punainen55g14kcal0.5g2.5g0.2g1.1g
Kurkku 73g8kcal0.4g1g0.1g0.5g
Valkosipuli 7.3g7.9kcal0.6g1.2g0g0.2g
Valkoviinietikka (Rajamäen)55g11kcal0g3.6g0g0g
Oliiviöljy 33g290kcal0g0g32.8g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g856kcal12.8g44.8g67.8g20.2g
Valittu annoskoko625g428kcal6.4g22.4g33.9g10.1g
Annoskoko puolitettuna313g214kcal3.2g11.2g17g5.1g
Arvot/100g100g69kcal1g3.6g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260730