Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 172g131kcal3.2g26.6g0.3g1.7g
KEITTOJUURES Apetit pakaste86g22kcal0.8g4.1g0.3g2g
Hk, sininen lenkki 580g125g287kcal12.5g7.8g22.4g0.2g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen2.3g7kcal0.2g1.2g0.1g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Smetana, Valio, hyla22g84kcal0.4g0.5g9g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)43g69kcal1.2g1.2g6.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 172g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.1g0kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl1.1g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1204kcal36.8g83.4g77.2g8g
Valittu annoskoko625g602kcal18.4g41.7g38.6g4g
Annoskoko puolitettuna313g301kcal9.2g20.9g19.3g2g
Arvot/100g100g96kcal2.9g6.7g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261050