Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka152g380kcal16.7g24.3g24.3g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g122g173kcal15.2g0.4g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)51g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Etikkapunajuuri 51g18kcal0.5g3.4g0.1g0.9g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g122g401kcal2.4g3g42.5g0g
Ranskankerma, Milbona101g295kcal2.3g3g30.4g0g
Tilli, tuore 7.6g2.3kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Sinappi 16g21kcal0.7g2.3g1g0.3g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2638kcal77.6g85.8g222g4.6g
Valittu annoskoko625g1319kcal38.8g42.9g111g2.3g
Annoskoko puolitettuna313g660kcal19.4g21.5g55.5g1.2g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.9g17.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261388