Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 172g382kcal30.2g0g29.3g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g108g119kcal18.3g1.1g4.3g0.8g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g129g278kcal23.3g2.6g20.7g0.3g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g216g183kcal2.2g9.7g15.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1923kcal148g26.8g138.8g2.2g
Valittu annoskoko625g962kcal74g13.4g69.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna313g481kcal37g6.7g34.7g0.6g
Arvot/100g100g154kcal11.8g2.1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=262206