BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu108g71kcal2.2g15.1g0g2.7g
Parsakaali, keitetty, suolaa 139g48kcal6.4g2.7g0.4g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 309g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 5.1g1.1kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g64g180kcal12.2g0g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g601kcal41.6g35.8g29g12.2g
Valittu annoskoko625g301kcal20.8g17.9g14.5g6.1g
Annoskoko puolitettuna313g150kcal10.4g9g7.3g3.1g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.9g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263583