Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha311g516kcal59g0g31.1g0g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 155g100kcal5g7.5g5.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)78g98kcal8.5g0.2g7g0g
Suola, annos 3g3.9g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%39g109kcal11.3g1g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1664kcal168.6g21.2g100.4g1.4g
Valittu annoskoko625g832kcal84.3g10.6g50.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna313g416kcal42.2g5.3g25.1g0.4g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263722