Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g260g964kcal11.7g80.7g65.1g9.6g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g104g115kcal24g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)33g8.8kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g130g182kcal10g15.6g9.1g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)98g20kcal0.6g3.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2577kcal93.4g202.6g153.6g20.4g
Valittu annoskoko625g1289kcal46.7g101.3g76.8g10.2g
Annoskoko puolitettuna313g644kcal23.4g50.7g38.4g5.1g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263822