Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 397g251kcal11.9g19g13.9g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta129g464kcal16.8g90.3g2.7g4.5g
Voi 10g72kcal0.1g0g8.1g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 87g125kcal10.9g0.3g8.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1824kcal79.4g219.2g67.2g9g
Valittu annoskoko625g912kcal39.7g109.6g33.6g4.5g
Annoskoko puolitettuna313g456kcal19.9g54.8g16.8g2.3g
Arvot/100g100g146kcal6.4g17.5g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356