Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi461g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 39g159kcal0g39.2g0g0g
Raparperi 111g37kcal0.8g6.1g0.1g1.5g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 14g46kcal0g11.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g485kcal1.6g113.2g0.2g3.4g
Valittu annoskoko625g243kcal0.8g56.6g0.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna313g121kcal0.4g28.3g0.1g0.9g
Arvot/100g100g39kcal0.1g9.1g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516