Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 152g37kcal2.8g3.3g0.5g3.5g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g51g127kcal7.1g1.7g10.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 380g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.8g7.2kcal0.3g0.3g0.6g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen25g8.4kcal0.8g1.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g406kcal24.4g21.8g22.6g7.6g
Valittu annoskoko625g203kcal12.2g10.9g11.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna313g102kcal6.1g5.5g5.7g1.9g
Arvot/100g100g33kcal2g1.7g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265607