Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g180g108kcal18g7.7g0.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 216g712kcal4.3g6.5g75.4g0g
Kananmuna kuoreton 158g226kcal19.8g0.5g16.2g0g
Mantelilastu (A la meira)72g431kcal17.2g4.7g38.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2952kcal118.6g38.8g261.8g0g
Valittu annoskoko625g1476kcal59.3g19.4g130.9g0g
Annoskoko puolitettuna313g738kcal29.7g9.7g65.5g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g20.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266231