Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g181g670kcal8.2g56.2g45.3g6.7g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g68g131kcal12.9g0.1g8.8g0g
Katkarapu 82g56kcal11.8g0g0.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu82g103kcal9g0.2g7.3g0g
Maito, Kevyt91g42kcal2.9g4.3g1.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl45g154kcal0.9g1.4g15.9g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa45g136kcal10.4g0g10.4g0g
Tilli, tuore 9g2.7kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2601kcal113.4g126.8g180.2g14.6g
Valittu annoskoko625g1300kcal56.7g63.4g90.1g7.3g
Annoskoko puolitettuna313g650kcal28.4g31.7g45.1g3.7g
Arvot/100g100g208kcal9.1g10.1g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266415