Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g68g396kcal14.9g13.6g34.5g0g
Leseseos (3 viljan)20g51kcal3.3g6.8g1.2g6g
Voi 28g206kcal0.3g0.1g23.1g0g
Valkuainen (100g)23g10kcal2.2g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 227g444kcal42.5g0g30.7g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g43g8.6kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Kananmuna kuoreton 63g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g85g239kcal2.1g3g23.9g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper40g115kcal10.3g0g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3130kcal168.2g54g256.6g14.2g
Valittu annoskoko625g1565kcal84.1g27g128.3g7.1g
Annoskoko puolitettuna313g783kcal42.1g13.5g64.2g3.6g
Arvot/100g100g250kcal13.5g4.3g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267179