Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 103g71kcal5.2g9.6g0.4g3.2g
Kasvisliemikuutio 6.2g19kcal0.6g0.8g1.4g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 410g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Mustapippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g82g62kcal13.1g1.1g0.6g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g323kcal38.6g26.2g4.8g8.6g
Valittu annoskoko625g161kcal19.3g13.1g2.4g4.3g
Annoskoko puolitettuna313g81kcal9.7g6.6g1.2g2.2g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234