Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g288g489kcal43.1g0g34.5g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 262g155kcal25.7g7.8g1g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g39g3.9kcal0.6g0g0.2g33.3g
Voi 37g266kcal0.4g0.1g29.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1827kcal139.6g15.8g131g66.6g
Valittu annoskoko625g914kcal69.8g7.9g65.5g33.3g
Annoskoko puolitettuna313g457kcal34.9g4g32.8g16.7g
Arvot/100g100g146kcal11.2g1.3g10.5g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609